Jannes Bosscher Jeugdcup

Jeugdcup

In de zomer mag een jeugdtoernooi natuurlijk niet ontbreken als afsluiting van het voetbalseizoen. Daarom organiseert NEC Delfzijl voor zijn jeugdteams en de teams in de regio de Jannes Bosscher Jeugdcup (O7 tm O13).

Ontstaan toernooi 

Als opvolging van de Paascup voor jeugdteams is in 2019 de Jannes Bosscher Jeugdcup ontstaan. De jeugdcup is vernoemd naar Jannes Bosscher. Om Jannes Bosscher te eren vanuit onze club en onze dankbaarheid te tonen voor wat hij voor onze club heeft gedaan. Jannes heeft zich namelijk sterk gemaakt voor de fusie Eems Boys en Neptunia en is helaas vlak voor de formele fusie van club NEC Delfzijl in 2014 overleden

Op zaterdag 13 juni 2020 zou de 2e editie plaats vinden van de Jannes Bosscher Jeugdcup op sportpark centrum Delfzijl. Helaas zorgde de omstandigheden met Corona virus ervoor dat we de editie in 2020 moesten afgelasten. 

Vanzelfsprekend gaan we ons best doen om in 2021 het toernooi weer op de kalender te krijgen, zodat iedereen weer kan genieten van een mooie en sportieve toernooidag in Delfzijl!


NEC Delfzijl Toernooien, Burgemeester Boeremalaan 3, 9934 EM Delfzijl
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin